Skip to main content
Podcast

Årets Secondhandutmaning med Mitt i livet

By 4 mars 2023No Comments

I veckans avsnitt pratar Anna och Emelie om Gen-Z, e-handelns nedåtgående trend, Lidl och Fröken Julie, och gästas även av inga mindre än Malin Falk Gramer och Jessica Lasses från podden ”Mitt i livet”! Tillsammans berättar de om sitt nya spännande projekt de har tillsammans – nämligen Secondhandutmaningen 2023!

Länk till tidigare gästavsnitt med Jessica Lasses som nämns i dagens avsnitt:

Secondhandutmaningen 2023:

Behöver du motivation och pepp samt tips på vägen mot en secondhand-garderob? 1 mars 2023 startar Modetipset Secondhand och den härliga duon Malin Gramer och Jessica Lasses bakom podden Mitt i livet årets secondhandutmaning. I fjol startade Jessica Lasses sin secondhandresa och bestämde sig för att enbart shoppa secondhand i ett år. Det inspirerade oss så mycket att vi bestämde för att köra en till och go big! Så med Emelie, Anna, Jessica och Malin som coacher har du nu möjlighet att starta din egen secondhandresa.

Under sex månader får du tips och råd och kan ställa frågor till oss via Instagram på @secondhand.mission

Gör så här för att anta #Secondhandutmaningen23

1. Följ @secondhand.mission på Instagram. Klart! Under sex månader får du nu tips och råd och kan ställa frågor direkt till Emelie, Jessica, Malin och Anna via Instagram.

Tips: välj bort fast fashion, undvik nyköp så mycket det går genom att ersätta dem med secondhand-plagg. Utgå från din befintliga garderob och gör den så ”användbar” du kan genom att remake, byta kläder med kompisar och skänka bort plagg till återbruk eller återvinning.

Dela gärna både dina vinster och bakslag – vi är så nyfikna på att följa er på er resa och engagemang värderas högt! Gör ni nya köp? Lyckas ni göra en stor utrensning? Fota och dokumentera er secondhandresa och tagga oss så vi kan följa era framsteg och utmaningar!

I slutet av utmaningen väljer vi ut fyra vinnare som får en all-inclusive lyxig secondhandweekend tillsammans med oss i Stockholm.

Vill du få en dos inspiration och lite pepp att komma igång redan i dag? Lyssna in vårt senaste podcastavsnitt då vi gästas av Jessica och Malin här.

Besök vår hemsida www.modetipset.se – en plattform och samlingssida för Modetipset Secondhands community! Här finner du allt från podcastavsnitt till sömnad, re-makes, lagningar och andra tips och trix! Har du frågor och funderingar eller något speciellt ämne du vill att vi tar upp i podden? Fyll i kontaktformuläret på www.modetipset.se