Skip to main content
Podcast

Köpa BH secondhand?

By 23 mars 2023No Comments

I veckans avsnitt delar Anna och Emelie med sig av sina favoriter från Oscarsgalan och pratar även om den ikoniska röda mattan som detta år fått en ny färg! Dessutom har Emelie två spännande nyheter att berätta och Anna menar att det är okej att vara en shopaholic om du bara shoppar secondhand – så länge du transporterar dig och kläderna på ett vettigt sätt. Men hur är det egentligen med att köpa BH och underkläder secondhand? Anna presenterar även Veckans Stilsmarta: Dear Lizette och hennes härliga boho-stil.
Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!
Dear Lizette på Instagram: https://www.instagram.com/dearlizette/
Lady Gaga på Oscarsgalan: https://www.vogue.com/article/lady-gaga-oscars-2023-versace-dress
Kom ihåg att följa #secondhandutmaningen23 och Secondhand Mission på Instagram och få chansen att vinna en all-inclusive lyxig secondhandweekend tillsammans med oss i Stockholm.
Besök vår hemsida www.modetipset.se – en plattform och samlingssida för Modetipset Secondhands community! Här finner du allt från podcastavsnitt till sömnad, re-makes, lagningar och andra tips och trix! Har du frågor och funderingar eller något speciellt ämne du vill att vi tar upp i podden? Fyll i kontaktformuläret på www.modetipset.se
Instagram @modetipset.se
Anna Blom @msannablom
Emelie Norberg @emeliienorberg