Skip to main content

NYA Modetipset Secondhand är här!

 

Wow, vilken lanseringsvecka vi haft! Tack till alla som lyssnat, kommenterat, delat och kommit med feedback, peppande ord och hejarop. Det betyder så mycket för oss! För er som ännu inte hunnit lyssnat så hittar ni första avsnittet HÄR.

 

Om podcasten

 

Är det okej att vara en shopaholic om du bara shoppar second hand? Måste ansvarsfullt producerat mode kosta mer än konventionellt tillverkat mode? Vad är egentligen mer ”hållbart mode?

Det och mycket annat vill poddkollegorna Anna Blom, Nina Campioni och Jessica Lasses reda ut i nylanseringen av podcasten Modetipset Secondhand, som nu är inne på sin tredje säsong! Dessutom presenteras Modetipset Secondhand i samarbete med Sveriges största e-handel för second, nämligen Sellpy.

 

Sellpy

 

”Vi är glada att påbörja denna samarbetsresa med Sellpy. Genom att kombinera vår expertis inom second-hand-mode med insiktsfulla diskussioner från podcasten hoppas vi stärka lyssnarna att göra hållbara val och omdefiniera sättet vi närmar oss mode.” – Modetipset Podcast

.

 

För Sellpy är samarbetet ett sätt att visa att det finns enkla val man kan göra för att uppgradera till en mer hållbar vardag:

 

”Det ligger i Sellpys DNA att göra det enklare att leva cirkulärt. Genom vårt samarbete med Modetipset vill vi inspirera lyssnarna att göra mer hållbara val och få vägledning i hur man navigerar i second-hand shoppingens värld,” säger Alma Riihelä, Commercial Lead Nordics på Sellpy

 

Hoppas du vill lyssna – första avsnittet släpptes 14/2 och du hittar det HÄR.